در رسانه | مشکلات مالی، اعتیاد و خیانت؛ علت عمده طلاق‌ها در خراسان رضوی

معاون پیشگیری سازمان بهزیستی خراسان رضوی گفت: ۸۰ درصد طلاق‌ها در خراسان رضوی به دلیل مشکلات مالی و اقتصادی، اعتیاد و روابط فرازناشویی(خیانت) بوده است.

غلامحسین دلبری در گفت‌وگو با ایسنا درخصوص عملکرد سازمان بهزیستی برای کاهش طلاق در خراسان رضوی، اظهار کرد: ما برای زوجینی که قصد طلاق دارند ۵ جلسه مشاوره برگزار می‌کنیم، در ۱۱ ماهه سال گذشته، ۳۰ هزار نفر برای مشاوره به ما مراجعه کردند که ۲۵ درصد این تعداد منجر به سازش و ۷۵ درصد منجر به عدم سازش و طلاق شده است.

وی با اشاره به اینکه آمار میانگین کشوری که مشاوره‌های بهزیستی منجر به سازش می‌شود ۱۰ درصد است، افزود: این آمار در خراسان رضوی ۲۵ درصد بوده که نشان می‌دهد ما نسبت به میانگین کشوری رتبه بالاتری داریم.

دلبری با تاکید بر اینکه رتبه سازمان بهزیستی خراسان رضوی در ارائه مشاوره به افرادی که قصد طلاق دارند ۷ درصد بیشتر از میانگین کشوری است، ادامه داد: این اتفاق خوبی است که به واسطه همکاری دستگاه قضا و دادگستری صورت گرفته و ما توانستیم در این ۵ جلسه افراد را به سازش نزدیک کنیم، ۷۵ درصد مراجعینی که قصد طلاق داشتند را هم مجددا به مراکز قضایی ارجاع دادیم.

معاون پیشگیری سازمان بهزیستی خراسان رضوی ادامه داد: علت تاسیس مراکز مشاوره بهزیستی این است که قبل از پروسه قضایی افراد را به سازش و صلح با هم نزدیک کنیم، برای امسال نیز برنامه‌ریزی کردیم که میزان سازش در افراد متقاضی طلاق را به ۳۰ درصد افزایش دهیم، در این زمینه صلح و سازش پایدار مد نظر ماست تا از آسیب به خانواده جلوگیری کنیم.

وی درخصوص علت عمده طلاق‌ها در استان بیان کرد: ۸۰ درصد طلاق‌ها به دلیل مشکلات مالی و اقتصادی(بیکاری، بدهی، ورشکستگی، عدم درآمد و...)، اعتیاد و روابط فرازناشویی(خیانت) بوده و ۲۰ درصد دیگر به دلیل عدم مهارت‌های زندگی، دخالت اطرافیان و ضرب و شتم بوده است.

دلبری درباره فرزندان طلاق در استان نیز خاطرنشان کرد: از همه زوجین دارای فرزند در سال گذشته ۴۰ درصد تک فرزند، ۴۰ درصد دو فرزند و ۲۰ درصد سه فرزند و بیشتر داشته‌اند.  

به گزارش ایسنا و بر اساس اعلام مرکز آمار ایران در ۹ ماهه سال گذشته، ۳۴ هزار و ۱۳۳ ازدواج و ۱۵ هزار و ۵۲۸ طلاق در خراسان رضوی به ثبت رسیده است.

کد خبر 78225

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 5 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد